Sing out Loud 2.0 (zangworkshop)

‘Wauw, deed ik dat nou?’

 

Leer samen te zingen en je eigen geluid te ontdekken bij POPEI. Hoe komen klanken samen, in hoeverre verschilt jouw stem met die van je klasgenoot en wat voor geluid komt er allemaal uit jouw lijf?

Wat ga je doen:

Sing out loud is een grappige zoektocht naar de geluiden waarvan je misschien niet wist dat je ze kon maken. De POPEI-docent gaat samen met jou op zoek naar jouw eigen stemgeluid, hoe dat samenklinkt met dat van je klasgenoten en laat dit horen op het podium in onze concertzaal. Een laagdrempelige zangworkshop voor iedereen.

Onze docenten: POPEI kiest hiervoor muzikanten met een hart voor educatie. Zij zijn de zaaiers van dat eerste zaadje dat gepland zal worden. Zij werken vanuit een grote behoefte om muziek te delen en te ontdekken. Hierin zijn zij altijd op zoek om een link te maken met het onderwijs en de veranderende wereld om hen heen. Nieuwsgierigheid, enthousiasme en creativiteit zijn hierin de drijfveren. POPEI biedt onderdak voor deze vakkundige en eigenwijze docenten.

Wilt u graag meer weten over educatie bij POPEI of u wilt uw klas inschrijven voor een van de workshops? Neem dan contact met ons op! workshops@popei.nl

Leerdoelen

Creërend
Reflectief

Doelgroep

VO

Programmalijn

Voortgezet onderwijs (VO)

Disciplines

Muziek

21ste eeuwse vaardigheden

Creativiteit
Kritisch denken
Communiceren
Samenwerken
Sociale en culturele vaardigheden

Data

Op aanvraag