Materialen lenen

CultuurStation stelt digitale materialen beschikbaar voor lessen projecten aan kunstvakdocenten en culturele instellingen in ons netwerk. 

Hiermee ondersteunen we docenten cultuureducatie wanneer zij multimedia, programmeren en/of techniek willen inzetten tijdens kunst- en cultuurlessen of workshops, die in samenwerking met CultuurStation worden verzorgd op scholen in Eindhoven. 

Scroll naar beneden om alle beschikbare materialen te bekijken of download de materialenlijst. 

Wil je materialen lenen, lees dan eerst ons protocol goed door. 
Reserveer de materialen tijdig bij Renate.van.maasakkers@cultuurstation.nl.

Storyscope *NIEUW* 

De Storyscope is een verwondermachine waar kinderen meteen, intuïtief mee aan de slag kunnen. Ze creëren eigen verhalen en (programmeren) personages en presenteren hun beeldverhaal direct, live via projectie op de muur, een digitaal schimmenspel.

Schooljaar 2021-2022 is voor de Storyscope het pilotjaar in Eindhoven. De Bibliotheek Eindhoven start dit schooljaar als eerste aanbieder met een lessenreeks rond deze magische kist op wielen, in samenwerking met Natlab.
We willen met de Storyscope alle instellingen faciliteren die het apparaat binnen Cultuureducatie met Kwaliteit willen inzetten voor projectlessen op basisscholen. Neem contact op via  info@cultuurstation.nl als je vragen of ideeën hebt.

Video Storyscope
16 resultaten gevonden
verwijder alle filters