Categorie van activiteit Materiaal lenen
Doelgroep Cultuurprofessionals

Microfoons voor iPad

4x Rode SC6-L Mobile Interview Kit iOS lavalier set

4x Sennheiser memory mic

Geluid is je halve film. Je merkt dat als een film wordt gemaakt deze met geluid veel interessanter is om te maken en te bekijken.

Bovendien komen de microfoontjes erg professioneel over om te gebruiken en geeft het de leerlingen nog meer interesse om mee te werken.

Voor interview, geluidopname, green screen of onder een stop-motion filmpje is het perfect. Voor het maken van je eigen live action film kan het ook goed worden gebruikt bij een shot van dicht bij of als de cameraman/vrouw de personages op de voet volgt. Als sprake is van grotere afstand en veel beweging kan je het beste een draadloze gebruiken. 

Interviewkit van RODE: Perfect om goed geluid op te nemen. Het geluid komt direct onder je opname, filmpje, interview etc.  Je plugt de SC6-L in je Apple iPhone of iPad, zodat de audio daarop wordt opgeslagen. De microfoons kunnen op de kleding van de leerlingen vastgeklemd worden.

Memmory Mic van SENNHEISER: Dit is een draadloze microfoon. Perfect om geluid op te nemen. Dmv bluetooth aansluiten op de Ipad en via de downloadbare app synchroniseert hij automatisch de audio met de opgenomen video. De microfoons kunnen op de kleding van de leerlingen bevestigd worden dankzij een magnetische clip.Waarom:

Aanbieder(s)

CultuurStation

Disciplines

Kunst en Technologie