Schoolvoorstellingen

CultuurStation selecteert prachtige voorstellingen die een impuls geven aan de ontwikkeling van het receptief vermogen van leerlingen. 

Elk jaar bezoeken we landelijke presentatiedagen en try-outs. Zo kunnen we steeds een mooi en divers aanbod samenstellen van educatieve en artistieke waarde. De gezelschappen ontwikkelen vaak lesmateriaal voor leerkrachten om de leerlingen voor te bereiden op de voorstelling, of om achteraf te reflecteren.

Je school kan zich inschrijven voor een of meerdere voorstellingen. Als deze op school gespeeld worden, betaalt de school de uitkoopsom van de voorstelling rechtstreeks aan het gezelschap.
Bij voorstellingen die plaatsvinden op locatie, sluiten andere scholen aan zodat het gezelschap voor een gevulde zaal speelt en de scholen de kosten kunnen delen. Een voorstelling kan alleen doorgaan bij voldoende aanmeldingen. De tarieven vind je hieronder bij iedere voorstelling.

 

Inschrijven 

Hieronder vind je een overzicht van de theater-, dans- en muziekvoorstellingen die wij voor jullie hebben geselecteerd met alle nodige informatie zoals de kosten per voorstelling en de speellocatie (op school of in het theater).

Klik op de knop om direct in te schrijven voor de voorstellingen die via CultuurStation worden aangeboden. Aan de inschrijving zijn voorwaarden verbonden.

Inschrijven schoolvoorstellingen
15 resultaten gevonden
PO verwijder alle filters

Bezoek aan een schoolvoorstelling

CultuurStation stuurt de school minimaal 4 weken voor aanvang van de schoolvoorstelling de bijbehorende lesbrief toegestuurd. We wijzen graag nog even op de Spelregels Theaterbezoek en de algemene Lesbrief Podiumkunsten hieronder.