Schoolvoorstellingen

CultuurStation selecteert prachtige voorstellingen die een impuls geven aan de ontwikkeling van het receptief vermogen van leerlingen. 

We volgen het landelijke aanbod, bezoeken presentatiedagen en try-outs. Zo kunnen we elk jaar een mooi en divers aanbod samenstellen van educatieve en artistieke waarde. De gezelschappen ontwikkelen vaak lesmateriaal voor leerkrachten om de leerlingen voor te bereiden op de voorstelling, of om achteraf te reflecteren.

Voorwaarden en kosten voor deelname 
Bij voorstellingen die op school gespeeld worden, betaalt de school de uitkoopsom van de voorstelling rechtstreeks aan het gezelschap.
Bij voorstellingen die plaatsvinden in het theater sluiten andere scholen aan zodat het gezelschap voor een mooi gevulde zaal speelt en de scholen de kosten kunnen delen. De voorstelling kan alleen doorgaan bij voldoende aanmeldingen.
Er zijn speciale voorstellingen die in een goedkopere of duurdere categorie vallen. De tarieven vind je hieronder bij iedere voorstelling.

Inschrijven 
Klik hieronder om direct in te schrijven voor de voorstellingen die via CultuurStation worden aangeboden. Documenten die horen bij deze inschrijving zijn de Inschrijfvoorwaarden Schoolvoorstellingen, de Spelregels Theaterbezoek en de Lesbrief Podiumkunsten.  

Inschrijven

Deel je ervaring! 
Om de programmering van de schoolvoorstellingen zoveel mogelijk af te stemmen op de vraag van de school en te matchen met de behoeftes van de leerlingen, stellen wij het zeer op prijs als je de voorstellingen evalueert d.m.v. het invullen van het evaluatieformulier. 

Evaluatieformulier

Hieronder vind je de theater-, dans- en muziekvoorstellingen die wij voor je hebben geselecteerd met alle nodige informatie zoals de kosten per voorstelling en de speellocatie (op school of in het theater).

13 resultaten gevonden
PO verwijder alle filters