Schoolvoorstellingen

CultuurStation selecteert prachtige voorstellingen die een impuls geven aan de ontwikkeling van het receptief vermogen van leerlingen. 

Elk jaar bezoeken we landelijke presentatiedagen en try-outs. Zo kunnen we steeds een mooi en divers aanbod samenstellen van educatieve en artistieke waarde. 

Jullie school kan zich inschrijven voor één of meerdere voorstellingen. Worden deze op school gespeeld, dan betaalt de school de uitkoopsom van de voorstelling rechtstreeks aan het gezelschap.
Bij voorstellingen die plaatsvinden op locatie, sluiten andere scholen aan zodat het gezelschap voor een gevulde zaal speelt en de scholen de kosten kunnen delen. Een voorstelling kan alleen doorgaan bij voldoende aanmeldingen. 

 

Inschrijven 

Hieronder vind je een overzicht van de theater-, dans- en muziekvoorstellingen die wij voor jullie hebben geselecteerd met alle nodige informatie zoals de kosten per voorstelling en de speellocatie (op school of in het theater).

Klik op de knop om direct in te schrijven voor de voorstellingen die via CultuurStation worden aangeboden. Aan deze inschrijving zijn voorwaarden verbonden. 

Wil je graag een voorstelling passend bij een thema en staat er geen passende voorstelling bij, vink dan 'op maat' aan. We nemen dan contact met je op om te bespreken waar de voorstelling bij zou moeten passen en gaan voor je op zoek.

Inschrijven schoolvoorstellingen

Bezoek aan een schoolvoorstelling

Bij het voorbereiden van de voorstelling kun je gebruik maken van de Algemene Lesbrief Podiumkunsten en van de Spelregels voor Theaterbezoek. Het is ook handig om met je groep dit filmpje te bekijken.

Bij de gekozen voorstelling op onze site vind je ook de lesbrief van het gezelschap zelf. Vaak hebben zij hele leuke tips ter voorbereiding of reflectie van de voorstelling! CultuurStation stuurt deze lesbrief minimaal 4 weken voor aanvang van de schoolvoorstelling ook nog naar de school toe. 

15 resultaten gevonden
PO verwijder alle filters