Categorie van activiteit Materiaal lenen
Doelgroep Cultuurprofessionals

Neuron Artist Kit

2x NEURON ARTIST KIT

De Neuron Artist Kit bestaat uit een aantal programmeerbare electronische blokken die ontworpen zijn om kinderen te helpen de nodige vaardigheden van coderen en programmeren te leren. Deze kit bevat 8 electronische bouwblokken zoals een geluidssensor, LED een paneel, een afstandssensor en meer. Kinderen kunnen eenvoudig leuke projecten maken met het meegeleverde materiaal. Vakdocenten kunnen de kit ook inzetten voor het verwondermoment of opening van een project.

Met de gratis Neuron app en de mBlock software kunnen zelfs nog meer coole dingen gemaakt worden. Daarnaast zijn er ruim voldoende instructies beschikbaar om kinderen van alle leeftijden kennis te laten maken met coderen en programmeren. Met de Neuron Artist Kit kunnen kinderen hun eigen artistieke projecten maken en het plezier van coderen leren.
Coderen is de toekomst. Het helpt kinderen voorbereiden op de toekomst door logisch denken en creativiteit te ontwikkelen. Door het maken van creatieve projecten wordt gewerkt aan esthetiek, abstract denken en inbeeldingsvermogen.

Kenmerken

De Neuron Kit bevat materiaal voor o.a. de volgende 6 projecten: Ukulele, LED Sword, Xylophone, Cloud Lantern, Infinity Band en Magical Drum.

Aanbieder(s)

CultuurStation

Disciplines

Kunst en Technologie
Muziek