Categorie van activiteit Cultureel aanbod instellingen, Voorstellingen VO
Soort activiteit Voorstelling
Doelgroep VO
Leerjaar VMBO 1-2, VMBO 3-4, HAVO 1-2, HAVO 3-4-5, VWO 1-2-3, VWO 4-5-6, Brugklas

Kijk film in hét filmtheater van Eindhoven: Natlab (VO)

Maak kennis met het filmtheater en boek een filmvertoning voor jouw klas! Bezoek de beste arthouse films van dit moment of klassiekers die kinderen gezien moeten hebben en laat ze de wereld van film ontdekken.

Met een educatievoorstelling zie je de nieuwste films in ons filmtheater voor maar € 5,00 per leerling. Je boekt zowel de beste arthouse-films van dit moment als klassiekers die leerlingen in hun schoolloopbaan gezien moeten hebben als besloten filmvoorstelling voor jouw klas, leerjaar of leerrichting. We denken graag mee over een filmvertoning op maat, die inhoudelijk relevant is. Denk hierbij aan films die passen bij een bepaald thema of een specifiek vakgebied. 

Een filmvertoning met extra verdieping? Dat kan! 
Combineer het kijken van een film met een inleiding en/of nagesprek om op een interactieve manier dieper op de film in te gaan. Dit kan zowel in de filmzaal als op school. Een filmdocent van Natlab komt ofwel een introducerende gastles geven, voorafgaand aan het filmbezoek, of bespreekt de film na de vertoning op school. We denken graag mee over geschikt lesmateriaal ter voorbereiding op of voor het nabespreken van het bezoek aan Natlab, dat docenten zelf kunnen inzetten. Daarnaast bieden we verschillende verdiepingsprogramma's aan, deze en meer zie je op:  www.natlab.nl/educatie

Aanbieder(s)

Natlab

Locatie

NatLab

Losse inkoopprijs

5,50 euro per leerling (incl. inleiding/nagesprek indien gewenst)

Datum

dag en tijdstip in overleg.

Schooljaar

2023-2024, 2022-2023, 2021-2022

Te betalen met cultuurkaart

Ja

Duur

Afhankelijk van de lengte van de film (en eventueel randprogramma)

Culturele competenties

Receptief
Reflectief

Future skills

Creativiteit
Digitale geletterdheid

Disciplines

Film & Fotografie

Meemaak-/maakactiviteit

Meemaken