Categorie van activiteit Cultureel aanbod instellingen, Voorstellingen VO
Soort activiteit Dagprogramma
Doelgroep VO
Leerjaar VMBO 1-2, VMBO 3-4, HAVO 1-2, HAVO 3-4-5, VWO 1-2-3, VWO 4-5-6, Praktijkonderwijs, Speciaal onderwijs, Brugklas

Veel voorstellingen voor VO!

Heb jij je cultuurshot al gehad?

Alleen samen krijgen we de ultieme theaterbeleving!

Beste docent,
Bij deze nodig ik je van harte uit om alvast te kijken - op eigen risico - naar een selectie theatermagie in seizoen 2021/2022. Omdat alles nog steeds een beetje anders is dan anders... doen we het anders dan anders...

Eerdere jaren maakten we in mei het programma van het nieuwe theaterseizoen bekend. Dat gaat dit jaar niet omdat we flexibel willen zijn vanwege corona. Daarom presenteren het programma op verschillende momenten, voor telkens drie maanden vooruit. Eerst zomer tot en met november.

Omdat scholen vaak een jaar vooruit plannen, geven we jou als docent vast een ‘zomerse sneak peak’ voor het héle theaterseizoen. Dit staat nog niet online, maar alleen in het onderwijs overzicht dat je hieronder kunt downloaden (het overzicht kun je printen in kleur op liggend A3 formaat) bij lesmateriaal.

Graag help ik je mee om de juiste voorstelling bij de juiste leerling te zoeken. Dat kan online, telefonisch, op school of in het Parktheater. Neem vooral contact op.

Tot binnenkort!

Met vriendelijke groet,

Jantine Hoekstra
educatie en programmering kinderen en jongeren
jantine@parktheater.nl / 040 2 156 186

Op zoek naar een actieve invulling voor een dag cultuur in Eindhoven? Bezig met de planning van een voorstellingsbezoek en behoefte aan de juiste omkadering? Wil je je leerlingen op een onvergetelijke manier laten kennis maken met (Park)theater?

Er zijn verschillende ‘stepping stones’ om het theater binnen te stappen, rekening houdend met leeftijd, achtergrond en opleiding. We hebben aanbod voor iedereen; qua voorstellingen en ook qua omkadering zoals workshops en educatiemateriaal.

Wil je graag sparren hierover, heb je een bepaalde wens, we horen het graag.

Aanbieder(s)

Parktheater Eindhoven

Locatie

Pand P, Parktheater

Losse inkoopprijs

zie prijzen in de lijst

Datum

september 2021 t/m mei 2022

Schooljaar

2021-2022

Te betalen met cultuurkaart

Ja

Duur

voorstellingen duren gemiddeld tussen de 50 minuten tot 1,5 uur

Culturele competenties

Receptief

Future skills

Kritisch denken
Sociale en culturele vaardigheden

Disciplines

Theater