Parktheater Eindhoven

Parktheater Eindhoven wil je verrassen, verwarren, verstillen en verwonderen. Door theater word je meegesleept in een magische wereld of je krijgt een andere kijk op de wereld. Je ziet dingen die je fantasie prikkelen, dat kan mooi, anders of lelijk zijn, het kan je laten lachen, verbazen, of misschien ongemakkelijk laten voelen. Het doet íets met je.

Uit je bubble
Het stimuleert je in te leven in een ander, op een andere manier naar jezelf te kijken. Zo stap je op een speelse wijze uit je eigen ‘bubble’ en word je meer open minded. En dat is nodig om de beste versie van jezelf te zijn en samen de beste versie van de wereld.

Meer dan je ziet
In theater beleef je alles live, offline, vlak voor je neus. Er zijn veel vormen van voorstellingen; van amusement tot ‘serious pleasure’, van cabaret tot lezingen, van musicals tot circus, van toneel tot urban dance. En er is meer dan je ziet aan voorstellingen: interactieve rondleidingen, workshops, lezingen, educatief materiaal, Meet & Greets, … Graag zorgen we vóór, tijdens en na een voorstelling voor verbreding en verdieping, zo wordt een bezoek aan een voorstelling een onvergetelijke ervaring.

In beweging
Kinderen, jongeren, onderwijs en de wereld zijn voortdurend in beweging. Wij zijn dan ook altijd op zoek naar manieren om jonge bezoekers te betrekken. Wat je op onze site vindt, is dus nooit helemaal af of compleet.
We gaan graag in gesprek om de meest passende voorbereiding te voorzien. Bel of mail vooral met je vragen, ideeën!

Anne Simkens & Jantine Hoekstra
Programmering en educatieprojecten
040 2 156 186  

anne.simkens@parktheater.nl & jantine.hoekstra@parktheater.nl 

Discipline

Theater

Categorie aanbieder

Culturele aanbieder