vmbo-theatermenu 2023-2024

CultuurStation heeft in samenwerking met het Parktheater en Natlab prachtige voorstellingen geprogrammeerd, specifiek voor de vmbo-leerling. Meer dan ooit kampen jongeren met mentale problemen en achterstanden op sociaal-emotioneel vlak. Hierin kan het beleven van kunst en cultuur van onschatbare waarde zijn. Om ook vmbo-leerlingen een theaterbeleving te geven en hiermee bij te dragen aan hun persoonsontwikkeling, stelden wij dit menu samen.

  • Keuze uit vijf verschillende voorstellingen verspreid over schooljaar 23/24 
  • Geschikt voor verschillende leerjaren vmbo b/k/t, ook VSO  
  • Vaste prijs van €13,50 per leerling per voorstelling  
  • Bij elke voorstelling zit educatiemateriaal ter voorbereiding en/of verwerking  
  • Geprogrammeerd tijdens schooltijd, zonder regulier publiek 

 

Inschrijven  

Hieronder vind je een overzicht van de theater-, dans- en muziekvoorstellingen die wij voor jullie hebben geselecteerd met alle nodige informatie.  

Jullie school kan zich inschrijven voor één of meerdere voorstellingen. In het theater sluiten andere scholen aan zodat het gezelschap voor een gevulde zaal speelt en de prijs van €13,50 per leerling gehanteerd kan worden. Het maximaal aantal leerlingen varieert per voorstelling, maar ligt nooit hoog (tussen 60 en 150). Ook zorgen we ervoor dat leerlingen per klas bij elkaar zitten en er eventueel een lege rij tussen verschillende scholen zit.   

Klik op de knop om direct in te schrijven voor de voorstellingen. Aan deze inschrijving zijn voorwaarden verbonden. 

 

Voorafgaand aan je theaterbezoek 

Bij het voorbereiden van de voorstelling kun je gebruik maken van de Spelregels voor Theaterbezoek. Het is ook handig om met je klas dit filmpje te bekijken. 

Bij de gekozen voorstelling op onze site vind je ook de lesbrief van het gezelschap zelf. Vaak hebben zij hele leuke tips ter voorbereiding of reflectie van de voorstelling! CultuurStation stuurt deze lesbrief minimaal 4 weken voor aanvang van de schoolvoorstelling ook nog naar de school toe. 

5 resultaten gevonden
verwijder alle filters