Categorie van activiteit CmK cultuurtraject op maat, Schoolvoorstelling
Soort activiteit Voorstelling
Doelgroep PO
Leerjaar Groep 1, Groep 2

Dierendorpje - Valentijn Productiehuis

Toet toet… Daar is de bus. Wie stapt er in? Wij gaan naar Dierendorpje! Daar is Schaap al en Giraf met zijn lange nek. Kijk, Zebra wil ook mee en Olifant… Past die er wel in? “Miaaauw… je billen zijn te dik, haha!” Hé! Wie roept dat? Ben jij dat rode kat? Ga nou niet weg! Waarom deed je dat? Toet, toet! Oh de bus vertrekt! Ben jij ook zo benieuwd wat de dieren allemaal gaan beleven? Kom, dan gaan we er naartoe! We gaan het dorpje binnen, dus sla het boek maar open. Nu kan de pret beginnen.

Het boek Dierendorpje van Kim-Lian van der Meij en Gitte Spee komt tot leven. Een vertelster, een muzikant en de dieren uit het dorpje spelen een muzikale en beeldende voorstelling waarin associatieve verhaaltjes verteld worden voor de allerkleinsten. Met voorstellingen zoals Dierendorpje biedt Productiehuis Valentijn jonge (poppen-)spelers een podium en stimuleert hen in hun professionele ontwikkeling.

 

Aanbieder(s)

CultuurStation

Locatie

Op school

Losse inkoopprijs

uitkoopsom van het gezelschap: €775,00+ 9% BTW (1x), €1200,00+ 9% BTW(2x), €1650+ 9% BTW (3x) spelen op dezelfde dag en locatie

Datum

week 42: 18, 19, 21 en 22 oktober '21

Schooljaar

2021-2022

Duur

55 minuten

Maximaal aantal leerlingen

100

Culturele competenties

Receptief

Disciplines

Muziek
Theater

Meemaak-/maakactiviteit

Meemaken