4XM Schoolvoorstellingen

Behalve workshops bieden wij diverse voorstellingen en shows aan. Hierin komen de disciplines die wij onderwijzen tot leven en laten de workshopleiders zien wat zij in huis hebben. Onze voorstellingen zijn niet alleen leuk om naar te kijken en luisteren: ze hebben vaak ook een educatief als wel interactief karakter. Zo geven ze de toeschouwers een kijkje in de ontstaansgeschiedenis, de bijbehorende cultuur en de relevante vaardigheden en technieken. Naast onze bestaande voorstellingen bieden wij ook shows en demo’s op maat aan.

Onze voorstellingen zijn vooral niet saai en stoffig maar juist afgestemd op de belevingswereld van de toeschouwer en bovenal ‘van nu’. Zeer geschikt voor in het theater maar niet te theatraal. 4XM biedt de volgende schoolvoorstellingen:

Naast onze bestaande voorstellingen kunnen we shows of demonstraties op maat verzorgen. Nagenoeg al onze workshopleiders zijn ook uitvoerend artiest. Van breakdancedemo tot beatboxshow: binnen al onze workshopdisciplines kunnen we een optreden verzorgen.

Leerdoelen

Receptief
Reflectief

Doelgroep

PO
VO
SBO
VSO

Programmalijn

Beeldend/Design/Erfgoed/ Mediacreativiteit (PO)
Muziek/Dans/Drama/Literatuur (PO)
Voortgezet onderwijs (VO)

Disciplines

Dans
Mediacreativiteit
Muziek

21ste eeuwse vaardigheden

Creativiteit
Sociale en culturele vaardigheden

Data

in overleg