Categorie van activiteit Cultureel aanbod instellingen, Voorstellingen VO
Soort activiteit Voorstelling
Doelgroep PO, VO, SBO, VSO
Leerjaar Groep 7, Groep 8 , VMBO 1-2, VMBO 3-4, HAVO 1-2, HAVO 3-4-5, VWO 1-2-3, VWO 4-5-6, Praktijkonderwijs, Speciaal onderwijs, Brugklas

4XM Schoolvoorstellingen

Behalve workshops bieden wij diverse voorstellingen en shows aan. Hierin komen de disciplines die wij onderwijzen tot leven en laten de workshopleiders zien wat zij in huis hebben. Onze voorstellingen zijn niet alleen leuk om naar te kijken en luisteren: ze hebben vaak ook een educatief als wel interactief karakter. Zo geven ze de toeschouwers een kijkje in de ontstaansgeschiedenis, de bijbehorende cultuur en de relevante vaardigheden en technieken. Naast onze bestaande voorstellingen bieden wij ook shows en demo’s op maat aan.

Onze voorstellingen zijn vooral niet saai en stoffig maar juist afgestemd op de belevingswereld van de toeschouwer en bovenal ‘van nu’. Zeer geschikt voor in het theater maar niet te theatraal. 4XM biedt de volgende schoolvoorstellingen:

Naast onze bestaande voorstellingen kunnen we shows of demonstraties op maat verzorgen. Nagenoeg al onze workshopleiders zijn ook uitvoerend artiest. Van breakdancedemo tot beatboxshow: binnen al onze workshopdisciplines kunnen we een optreden verzorgen.

Aanbieder(s)

4XM Workshops

Locatie

Op school

Losse inkoopprijs

Vanaf € 5,00 per deelnemer (afhankelijk van publieksgrootte en aantal voorstellingen per dag)

Additionele kosten

Benodigdheden apparatuur - in overleg

Datum

in overleg

Schooljaar

2024-2025, 2023-2024

Te betalen met cultuurkaart

Ja

Duur

40 tot 50 min.

Minimaal aantal leerlingen

50

Maximaal aantal leerlingen

300

Vereiste aantal begeleiders

nvt

Culturele competenties

Receptief
Reflectief

Future skills

Creativiteit
Sociale en culturele vaardigheden

Disciplines

Dans
Muziek

Meemaak-/maakactiviteit

Meemaken