Categorie van activiteit vmbo-theatermenu
Soort activiteit Voorstelling
Doelgroep VO, VSO
Leerjaar VMBO 3-4

Gratis Geld - Mark van Vliet & Edo Berger

“Win 50 euro!”

Deze kop trekt meteen je aandacht en dat is precies de bedoeling. Iedereen valt voor de trucs van reclamemakers. Ja, jij ook. Is dat erg? Nee hoor, want in de cabaretvoorstelling Gratis Geld * worden alle geheimen achter reclame op hilarische wijze blootgelegd en leer je hoe jij dezelfde technieken ook kan toepassen in je eigen leven.

Comedian Edo Berger en theatermaker Mark van Vliet spelen al jaren deze succesformule voor jongeren in heel Nederland. Ze nemen je mee op een onverwoestbaar vrolijke safari langs strijkijzers voor mannen, paaldans-sets voor meisjes van 11, vers-broodgeur uit een spuitbus en het geheim van de bonusbak. Hun aanstekelijke interactie en improvisatievermogen maakt van elke voorstelling een unieke ervaring. Met publieksexperimenten, de Grote Gratis Geld Commercial Quiz, en een gelukkige winnaar van 50 euro!

* Nu geheel vernieuwd met supervette undercoverfilmpjes, actuele reclames en de nieuwste AXE smaken tegen al dat puberzweet uit de zaal. Tijdelijk met 30% korting op de prijs die we eerst hebben verhoogd waardoor je toch weer evenveel betaalt als eerst!

Inschrijven vmbo-theatermenu

Aanbieder(s)

CultuurStation

Locatie

Parktheater

Datum

20-2-2024

Schooljaar

2023-2024

Duur

75 minuten

Maximaal aantal leerlingen

150

Culturele competenties

Receptief
Reflectief

Future skills

Kritisch denken

Disciplines

Theater

Meemaak-/maakactiviteit

Meemaken