Bezoek het Sinterklaashuis in de Steentjeskerk

Het is nog wat vroeg, maar alle voorbereidingen zijn in volle gang, want dit jaar opent op 19 november het eerste grote Sinterklaashuis in Eindhoven!

Sinterklaas zal vanaf deze datum, samen met al zijn pieten zijn intrek nemen in de prachtige Steentjeskerk. Daar ontvangen alle leerlingen bij binnenkomst een stempelkaart, waarmee zij in verschillende kamers kunnen deelnemen aan activiteiten. Er is een schatkamer, pietenschool, post- en pakjeskamer, werkkamer van Sinterklaas, slaapkamer van Sinterklaas, slaapkamer van de pieten, bakkerij/snoepkamer en een pietendisco! Na een loting, zullen 25 kinderen uitgekozen worden om een ritje op Amerigo te maken. (Het paard van Sinterklaas). Wat natuurlijk ook niet zal ontbreken is een ontmoeting met Sinterklaas op de troon in zijn werkkamer. Elk kind zal daar een uniek moment beleven.

Voor scholen is er een gereduceerd tarief! De prijs van een kaartje komt op €5,95 per leerling incl. rondleiding door alle kamers, glaasje ranja, pepernoten, Pietendiploma en een cadeautje van Sinterklaas.

Ben jij ook zo enthousiast? Laat dan jouw leerlingen meegenieten van deze zo unieke ervaring waar beleving met een grote-B voorop staat. Inschrijven kan HIER.

OPENINGSTIJDEN VOOR BASISSCHOLEN ZIJN:

maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00-14.00 uur

woensdag van 10:00 tot 12:00 uur

Leerdoelen

Creërend
Receptief

Doelgroep

PO

Data

vanaf 19 november 2019