Lynn Ansems

Denken met je handen, hart en hoofd terwijl je experimenteert met creativiteit en technologie. Via uitleen, advies en creatieve lesinhoud.

Onze missie is om jongeren onbevangen en creatief om te laten gaan met technologie en techniek. Dus lenen we materialen uit, aan groepen, zoals in het basisonderwijs en voortgezet onderwijs.

Naast de bibliotheek en uitleen bieden we lessen en projecten waarin creativiteit voorop staat. Lynn Ansems verzorgt de lessen in samenwerking met de docent. Waardoor de docent ook bekend raakt met het materiaal.

De lessen geven veel ‘speelruimte’. En kunnen worden ingezet gedurende een dag(deel) of lesuur en zijn gericht op creativiteit en technologie. Denk aan het bouwen en programmeren van een eigen robot of het ontwerpen en maken van je eigen wearable ( een item dat je draagt en waar de computer een rol in speelt). Projecten van langere duur (vaak enkele weken of tijdens een cultuurweek) gaan dieper in op de materie. In projecten kan een overkoepeling gemaakt worden naar maatschappij, muziek, dans, kunst en theater.

Het aanbod wisselt aan de hand van actuele maatschappelijke trends. En biedt de mogelijkheid om een up-to-date curriculum en kennis te houden.

Discipline

Kunst en Technologie

Categorie aanbieder

CmK cultuurtraject op maat, Culturele aanbieder