Kazerne

Ontdek de betekenis van design voor de wereld van morgen, gezien door de ogen van toonaangevende designers.

Design is een fascinerend instrument om vorm te geven aan ons (samen)leven. Ontwerpers geven actuele maatschappelijke vraagstukken een tastbare vorm. Aan de hand van hun concepten en producten wordt een gesprek over de toekomst mogelijk. Als rijke opleidings- en vestigingsplek is Eindhoven uitermate geschikt om nieuwe allianties te smeden tussen (top)ontwerptalent, bedrijven, bestuurders, onderzoekers en publiek en een uitzonderlijke en internationaal gewaardeerde broedplaats voor designtalent.

Vanuit die visie creëert Kazerne in het hart van designstad Eindhoven een plek waar zoveel mogelijk mensen op ontspannen wijze kunnen ervaren hoe design waarde toevoegt aan de wereld waarin wij leven. Elke dag opnieuw kun je hier deelgenoot worden van de dromen en de beloften die ontwerpers ons voortoveren.

Aan ontwerpers biedt Kazerne een museale springplank, een podium dat met exposities en activiteiten de tijdgeest wil doorgronden. Als ontmoetingsplaats voor designprofessionals, hun stakeholders en publiek stimuleert Kazerne de ontdekking en daagt het uit tot verdieping. Zo fungeert het als schakel in de rijke Eindhovense infrastructuur voor design, die tot ver buiten de regio zijn weerklank vindt.

Tweede locatie

Paradijslaan 2-8
5611KN Eindhoven
Tel:

Discipline

Design

Categorie aanbieder

Culturele aanbieder