Philzuid

De magie van muziek ervaren, daar gaat het om!

Muziek die je met je meeneemt . Muziek als bagage voor het leven. Dat is toch iets wat je je leerlingen wilt meegeven! We kennen het allemaal: dat ene muziekstuk dat met je meegaat op belangrijke, vrolijke of droevige momenten. 

Het begint bij jou. Door je leerlingen live muziek te laten horen en ze verschillende soorten activiteiten aan te bieden: creatief, receptief en reflectief. Op school, in de eigen omgeving en bij Philzuid. Dan wordt de muzikale ontdekkingsreis van je leerlingen een blijvende ervaring. 

Samen op reis. Daar draagt Philzuid graag aan bij met bijzondere muzikale activiteiten. 

PO: https://philzuid.nl/nl/primair-onderwijs 
VO: https://philzuid.nl/nl/voortgezet-onderwijs 

 

Mogelijkheden duurzame samenwerking

Voor Philzuid staat de beleving van muziek centraal. Niet alleen leren over muziek maar ook dóór muziek. Leerlingen ervaren dit bij een muzikale voorstelling in combinatie met digitaal lesmateriaal. In samenspraak met de school kunnen we combinaties leggen met andere leergebieden of bestaande muzieklessen. Leerkrachten ervaren de kracht van muziek in workshops Muziek en Taal of Creative Music Making. Zo ontdek je zelf hoe je met muziek andere leerdoelen kunt ondersteunen en kun je die ervaring gebruiken in de dagelijkse praktijk.

Tweede locatie

Postbus 230
5600 AE Eindhoven
Tel:

Discipline

Muziek

Categorie aanbieder

Culturele aanbieder