CMK

HeartBeat

Op zoek naar jezelf heb je de ander nodig om je aan te spiegelen. Wie ben ik, welke talenten heb ik en hoe wil ik dat anderen mij zien? Onderzoekend kom je steeds dichter bij jezelf, bij je eigen heartbeat.

HeartBeat is een wervelend dansconcert met vijf dansers van SALLY Dansgezelschap Maastricht, een spoken word artist en een live orkest met de mooiste muziek: van beroemde klassieke componisten als Bach en Beethoven tot eigentijdse componisten. Een jongen vindt zijn hartslag terug door dans en muziek. Van welke muziek gaat jouw hart sneller kloppen?

Dat is de vraag die we je in de voorstelling HeartBeat stellen. Helaas kunnen de geplande voorstellingen van HeartBeat in het najaar i.v.m. de Corona maatregelen niet doorgaan.

Maar SALLY en philharmonie zuidnederland laten het er niet bij zitten. Op dit moment zijn we bezig een alternatief programma te ontwikkelen, een programma waar we het kind als maker centraal stellen. Goede instructiefilmpjes, inspirerende voorbeelden van dansers en musici brengen de leerlingen op weg in hun zoektocht hoe muziek en dans elkaar kunnen versterken en waar hún hart sneller van gaat kloppen.

Leerdoelen

Creërend
Reflectief

Doelgroep

PO

Programmalijn

Muziek/Dans/Theater/Literatuur (PO)

Disciplines

Dans
Muziek

Data

in overleg