Scharrelkunst

Scharrelkunst is CMK docent op diverse scholen in Eindhoven. Ze is eerste graads docent beeldend en heeft orthopedagogische beeldende vormgeving gestudeerd. Ze geeft workshops met unieke uitkomsten, wil kinderen zelf laten ontdekken, genieten en trots laten zijn op zichzelf.

Scharrelkunst geeft ook workshops op de Genneper Hoeve in Eindhoven. 

Het liefst werkt ze met natuurlijke of recycle materialen.

Scharrelkunst biedt de volgende workshops aan, maar heeft ruime ervaring met andere projecten en is altijd bereid om mee te denken over iets nieuws.

Op school :

- Vibrobots (groep 7 en 8) : Leerlingen leren over de stroomkring en maken een kinetisch kunstwerk, een bewegend tril robotje.

- Drijfkunst (groep 1 t/m 4): Leerlingen gaan aan de slag met drijven en zinken en maken uiteindelijk een drijfkunstwerk wat we gaan testen.

- Wereldbol van wol (groep 3 en 4): Leerlingen vilten met schapenwol hun eigen fantasieland. Van deze landen samen maken we een echt grote wereldbol.

-Een film maken. Leerlingen maken in groepjes hun eigen film. Ze maken het verhaal, decor, poppen. Scharrelkunst monteert de film in Imovie.

Op de Genneper Hoeve :

(gefinancierd door : vrienden levend erfgoed Gennep en dus gratis voor scholen)

- Strooptocht voor een pannenkoek (vanaf groep 3): Op het erf van de Genneper Hoeve zijn alle ingrediƫnten voor een pannenkoek te vinden. Gaan jullie mee zoeken en bakken?

- Schaapje, schaapje wat heb je witte wol (groep 1/2): De schapen op de Genneper Hoeve hebben een dikke winterjas, daar kan je van alles van maken.

 

Tweede locatie

Godschalkrosemondtstr. 2
5611 TJ Eindhoven
Tel:

Discipline

Beeldend

Categorie aanbieder

CmK cultuurtraject op maat, Culturele aanbieder, Cultuurprofessional, Programma school en omgeving