Scharrelkunst

Scharrelkunst heeft een ruime ervaring en is eerste graads docente beeldend vormgeven ook heeft ze orthopedagogische beeldende vormgeving gestudeerd. Scharrelkunst geeft workshops met unieke uitkomsten, wil kinderen laten leren door te ontdekken en te experimenteren hierbij gebruiken ze zoveel mogelijk zintuigen. Scharrelkunst laat zich inspireren door de Reggio Emilia methode

Het liefst werkt Scharrelkunst met natuurlijke of recycle materialen.

Scharrelkunst biedt de volgende workshops aan, maar heeft ruime ervaring met andere projecten en is altijd bereid om mee te denken over een nieuwe activiteit of techniek.

Op school :


- Drijfkunst (groep 1 t/m 3): Leerlingen gaan aan de slag met wat blijft drijven en wat zinkt. Uiteindelijk bouwen ze een drijfkunstwerk wat we gaan testen.

- Wereldbol van wol (groep 3 , 4, 5 en 6): Leerlingen vilten met schapenwol hun eigen fantasieland. Van deze landen samen maken we een echt grote wereldbol.

- Aanbod van een of meerdere workshops op afspraak die aansluiten op een thema van Blink of IPC ge├»nspireerd op  Reggio Emilia. Deze vrije manier van lesgeven geeft kinderen de kans om zich op een andere manier te uiten. Een methode die je zal verassen en je op een andere manier leert kijken.


Op de EigenWijs kinderboerderij :

- Een uitstapje van een dagdeel naar de Eigenwijs kinderboerderij in Eindhoven met het thema : haren, schubben veren (groepen 1,2 en 3)

Tweede locatie

Godschalkrosemondtstr. 2
5611 TJ Eindhoven
Tel:

Discipline

Beeldend

Categorie aanbieder

Culturele aanbieder