Arno Huibers Theaterproducties

Theater op uw school

Arno Huibers Theaterproducties speelt fantasierijke voorstellingen vol humor en muziek op school voor het primair onderwijs van groep 1 t/m 6. 

Toegankelijk theater met heel weinig taal, geschikt voor kinderen met diverse culturele achtergronden. Of het nu om een feest, jubileum, jaarviering, afscheid of reguliere schoolvoorstelling gaat, onze voorstellingen laten kinderen genieten op het puntje van hun stoel.

Schoolvoorstellingen nemen een aparte plaats in binnen het theateraanbod van Arno Huibers Theaterproducties. De voorstellingen zijn laagdrempelig met veel humor; ze zijn heel visueel met weinig taal en met veel muziek. 

Het muzikale deel neemt zijn conservatorium geschoolde collega Paul van der Heijden voor zijn rekening.

Met meer dan 44 jaar ervaring in het maken en spelen van theater in tientallen landen en culturen kent Arno Huibers met zijn collega de kracht en betekenis van theaterspel voor het kind als geen ander. Hoe lang mag een mens kind zijn op een heel leven? Laat daarin theater een inspiratiebron zijn die fantasie en creativiteit prikkelt. 

Aanbod 
De voorstellingen zijn uitstekend geschikt voor zowel feestelijke aangelegenheden zoals jubileum van de school, afscheid van een leerkracht, vieringen, einde schooljaar alswel regulier schooltheateraanbod.

Doordat diverse thema's en onderwerpen in de voorstellingen zijn terug te vinden geeft kort telefonisch overleg, een mailtje of een vrijblijvende afspraak op school inhoudelijk vaak betere informatie welke voorstelling het meest passend is.  

Lesbrieven zijn beschikbaar met eenvoudige door iedere leerkracht uit te voeren spelopdrachten.

Eigen theaterruimte 'Arno's Theater'
In Eindhoven bestaan gelukkig veel theateraccomodaties. Arno's Theater staat daartussen als een beetje vreemde eend in de bijt want ongesubsidieerd en onafhankelijk in haar programmering. U kunt daar met uw school ook de voorstellingen van Arno Huibers Theaterproducties boeken zonder extra voor het theater te betalen. 

Gewoon even mailen naar a.h@on.nl of bellen voor verdere informatie: 06 53 717791  

Tweede locatie

Kalverstraat 11
5642CD Eindhoven
Tel:

Discipline

Theater

Categorie aanbieder

Culturele aanbieder