Pro-DJ-Workshops

Een Pro-DJ-Workshop is een niet-alledaagse, leuke en uitdagende activiteit die leerlingen, medewerkers of vrienden zeker zal aanspreken en zal bewegen. Dat blijkt weer tijdens elke workshop. Zodra de beats beginnen te rollen, bewegen de voeten langzaam mee. Er gebeurt van alles en nog wat onder de knoppen en er wordt dan ook meer dan genoeg gelachen tijdens de workshop.

Pro-DJ-Workshop biedt kinderen een unieke kans om op een leuke en boeiende manier de kunst van het DJ-mixen te leren. Perfect voor scholen en naschoolse trajecten die een creatieve uitlaatklep willen bieden en tegelijkertijd muzikale vaardigheden bevordert. Onder leiding van ervaren workshop-DJ’s wordt ons programma afgestemd op de behoeften van kinderen van alle leeftijden en niveaus.

Tijdens de workshop zullen de kinderen de basisbeginselen leren van beatmatchen, mixen, scratchen en produceren. Er wordt gewerkt met professionele apparatuur. Iedereen krijgt de kans zijn een eigen mix te maken. Er wordt gewerkt in groepsverband, wat het vermogen tot samenwerken bevordert. En alle DJ’s weten het: een goede mix geeft het zelfvertrouwen een dikke boost.

Pro-DJ-Workshops kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften en doelstellingen van uw school of programma. We bieden zowel eenmalige workshops aan als doorlopende lessen die aansluiten op het rooster.

WILT U OOK INVESTEREN IN DE CREATIVITEIT EN VAARDIGHEDEN VAN UW LEERLINGEN?
Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een boeking.

Discipline

Kunst en Technologie, Muziek

Categorie aanbieder

Culturele aanbieder