The Ruggeds

Wij zijn een breakdance collectief dat al ruim 15 jaar actief is. Wij brengen urban dans met een verhaal. Misschien zag je ons al eens voorbij komen bij ‘NBC's World Of Dance’ of in de videoclip ‘Where are U now’ van Justin Bieber. Of bezocht je onze voorstellingen ‘Adrenaline’ en ‘Between Us' in het theater.

Beste docenten, medewerkers educatie, theater, muziek, kunst en cultuur,

The Ruggeds komen weer in het theater! Dit keer in samenwerking met Ghetto Funk Collective met hun breakdance concert Groove.

Graag kijken wij met jullie uit naar het komende schooljaar en theaterseizoen, met bijbehorend educatie aanbod bij deze nieuwe swingende voorstelling.

Een dansconcert over de opkomst en ontwikkeling van Funk and Soul. Het publiek zal worden meegenomen op een verrassende reis door dans en muziek.

Toegankelijk voor middelbaar onderwijs (workshops), dansscholen (samenwerkingen en uitwisselingen) en culturele organisaties.

Sluit goed aan bij vakken; Dans, Drama, Muziek, CKV.

Bijbehorend aan deze voorstelling bieden wij educatie in de vorm van diverse workshops. Bijgevoegd vind je het overzicht van educatief aanbod op verschillend niveau. Al onze workshops worden op maat gemaakt in overleg met jullie docent(en) of cultuurcoördinator(en).

Geen workshop afnemen, maar wel met jouw groep naar de voorstelling? Dan horen wij dit graag! Wij bieden namelijk ook een gratis lesbrief aan.

Wij hopen snel van jullie te mogen horen en ontvangen jullie graag in het theater.

Met vriendelijke groet,

Merel Brinkhof en Sophie van Slooten

Educatie the Ruggeds

education@theruggeds.com 

Discipline

Dans

Categorie aanbieder

Culturele aanbieder