Afslag Eindhoven

Theatergezelschap Afslag Eindhoven maakt voorstellingen op bijzondere locaties over mensen van vlees en bloed in een onrustige wereld. 

Afslag Eindhoven speelt op locatie en is voornamelijk zien op grote en kleine theaterfestivals door het hele land. De voorstellingen van het theatergezelschap gaan over (actuele) maatschappelijke ontwikkelingen of verhoudingen. De makers combineren diverse disciplines (naast theater ook muziek, beeldende kunst, dans) en werken veel samen met anderen van binnen of buiten de culturele sector.. 

Voorstellingen worden vrijwel altijd gecombineerd met educatieprogramma's voor voortgezet onderwijs, veelal op maat. 

Afslag Eindhoven werkt voor veel projecten samen met maatschappelijke instellingen, zoals de Voedselbank of een veteranenorganisatie, met bedrijven zoals Scania, of met kennisinstellingen. 

Afslag Eindhoven maakt ook voorstellingen speciaal ontwikkeld voor middelbare scholieren. Zo speelden we in 2018 en 2019de voorstelling 'Ook een dolfijn kun je prima bakken' in het Veemgebouw op Strijp-S, Eindhoven. 

In november 2019 presenteerden we de voorstelling 'De ongelooflijke poging van niemand om iemand te zijn'. Een uitputtende en brutale voorstelling die speelt in gymzalen over de zoektocht naar aandacht, erkenning en geliefd zijn. Ertoe doen. Opvallen. En daar alles voor over hebben.

Op dit moment bieden we geen educatieprogramma aan.

Tweede locatie

Postbus 6109
5600 HC Eindhoven
Tel:

Discipline

Theater

Categorie aanbieder

Culturele aanbieder