Cultuurprogramma MAAK HET MEE! Kies wat jouw school wil beleven

Overdonderd worden door theater, geraakt door muziek, bewogen door beeldende kunst en verrast door dans. Kijken, luisteren, je open stellen en beleven.
Met je hele school kopje onder gaan in theater of museum en vol verwondering weer boven komen na een onvergetelijke ervaring. Dat is Maak het mee! 

Laat groep 1 tot en met groep 8 kennis maken met de wereld van verwondering, biedt hen een andere kijk op de wereld en laat hen kunst beleven door zelf de activiteiten in het aanbod te kiezen die het beste passen bij jouw school. 

Met Maak het mee! maken kinderen op een receptieve manier kennis met verschillende kunstdisciplines, cultureel erfgoed en culturele instellingen uit Eindhoven. 
Het programma voorziet in de kerndoelen van kunstzinnige oriëntatie en geeft invulling aan leerdoelen binnen de doorlopende leerlijn cultuureducatie van de Culturele Ladekast. 
Door Maak het mee! op te nemen in het schoolplan, voldoe je als school aan de kerndoelen van kunstzinnige oriëntatie. 

De activiteiten voeren de leerlingen langs concertzalen, theaters en musea, leveren een bijdrage aan de persoonlijke en sociale ontwikkeling van leerlingen én verhogen cultuurparticipatie. 

Kijk voor meer informatie en het aanbod van Maak het mee! HIER. 

Inschrijven kan tot 3 juli via onze site.