Wonka Podia Voorstelling voorjaar 2024

Meld je school nu aan voor de gratis voorstelling "Wiedeedhet"

In mei/juni 2024 krijgen de leerlingen uit groep 5 en 6 zomaar een theatervoorstelling cadeau! Wonka, de samenwerkende podia uit de Brainportregio (Parktheater, Het Speelhuis, Cacaofabriek, De Schalm, De Hofnar en De Kattendans) bieden de voorstelling in hun gemeentes gratis aan, omdat ze het leerlingen uit groep 5 en 6 gunnen om verwonderd te raken en hun fantasie te prikkelen. (Bij combinatiegroepen 4/5 en 6/7 is de hele groep welkom)

Voor deze tweede editie is de keuze gevallen op de voorstelling ‘Wiedeedhet’ van Maas theater en dans & Bonte Hond. Deze voorstelling wordt gespeeld in het Parktheater onder schooltijd. 

De speelperiode voor Eindhoven is 27 t/m 30 mei en 10 t/m 21 juni. Wij nodigen je uit om je voor 1 oktober in te schrijven via het inschrijfformulier hieronder.

Er is een limiet aan het aantal voorstellingen, dus de datum van inschrijving is hierin leidend. Helaas kun je niet zelf bepalen op welke datum en tijdstip de leerlingen de voorstelling kunnen bijwonen. Je kunt wel opgeven welke datum absoluut niet geschikt is. Parktheater draagt zorgt voor de planning van de voorstellingen. In het najaar hoor je welke dag en tijd jullie de voorstelling gaan zien.

We hopen dat jullie ons enthousiasme delen en deze kans benutten. Het is voor de leerlingen gegarandeerd een hele belevenis.