De Boog

Wij zijn een Interconfessioneel Spilcentrum in de Eindhovense Wijk Tongelre. Ons Spilis gehuisvest in een eigentijds gebouw vlakbij het groendomein, het Wasven. Onze kinderen wonen voornamelijk in de buurt of de omliggende buurten van de school. De cultuur, de opvoeding en het opleidingsniveau van de ouders van onze kinderen is divers. Het kinderaantal is groeiende. Wij blijven de komende jaren investeren in de kwaliteit van de opvang en het onderwijs, de samenwerking met ouders en onze pedagogisch partners in ons Spilcentrum

Wij zijn een Spilcentrum dat gekenmerkt wordt door de volgende waardes: Verantwoordelijkheid, Vertrouwen, Verbondenheid, Veiligheid, Vrijheid en Vakmanschap. Het team is enthousiast, leergierig, trots en uit op samenwerking: met elkaar, met kinderen, met ouders en met alle partners waarmee we samenwerken. Alle teamleden zijn professioneel, handelingsgericht en spelen in op de talenten van kinderen. Zij zijn de begeleiders van kinderen in hun eigen leerproces. Er is een eigentijds, gedifferentieerd aanbod dat structuur biedt en leidt tot ontwikkeling van elk kind en medewerker en mogelijkheden biedt voor groepsdoorbroken werk. Iedereen voelt zich welkom. Onze kinderen komen met plezier naar ons Spilcentrum en voelen zich trots en verantwoordelijk voor hun eigen ontwikkeling en elkaars groei en geluk. Wij zijn respectvol naar elkaar met ruimte voor reflectie, creativiteit en (talent)ontwikkeling.

Aan het einde van hun tijd op het Spilcentrum ‘t Hofke zijn de kinderen gegroeid tot zelfstandig denkende wereldburgers.

 

Signatuur

Interconfessioneel

Schoolbestuur

SKPO

Neemt deel aan

CmK cultuurtraject op maat