Kennisfestival op 25 januari - aan de slag met Kunst en technologie

Onderwijsprofessionals uit het primair- en voortgezet onderwijs én MBO kunnen zich op donderdag 25 januari een hele middag laten onderdompelen in de wereld van onderwijs & technologie tijdens het kennisfestival. 
Laat je inspireren door praktijkvoorbeelden van collega’s op de inspiratiemarkt en ga zelf aan de slag met techniek op het beleefplein. Volg interessante lezingen en hands-on workshops met concrete tips en handvatten die je de dag erna direct kunt toepassen. 

CultuurStation vind je die middag op het beleefplein. We informeren je over de leerlijn Kunst&Technologie en helpen je ontdekken hoe je kunst en technologie in kunt zetten in de klas. 

Programma & timetable 

Het programma zit vol met informatie en inspiratie rondom het thema ‘Onderwijs & Technologie’. De middag gaat van start met een verrassende keynote van Rolf Hut. Hierna zijn er vijftien workshops met een diversiteit aan onderwerpen. Op de inspiratiemarkt en het beleefplein vind je goede voorbeelden en gave activiteiten van meer dan vijftig verschillende partijen. Tot slot is er een heuse tech-modeshow én is er vanzelfsprekend volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten. De middag wordt afgesloten met een gezellige borrel. 

 

Je kunt op ieder willekeurig moment binnenlopen. De keynote wordt twee keer gegeven, er zijn twee workshoprondes en er is een doorlopende inspiratiemarkt, beleefplein en tech-modeshow. Dus ook als je later op de middag binnenkomt, hoef je niks te missen! 

Aanmelden

Wil je een workshop volgen of de keynote bijwonen? Hiervoor moet je je vooraf aanmelden. Bekijk het overzicht van alle workshops én het aanmeldformulier. Let op: wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt.    

Het volgen van de workshops en keynote is optioneel; je kunt er ook voor kiezen om gedurende deze onderdelen, het beleefplein, de inspiratiemarkt en/of de tech-modeshow te bezoeken. Benieuwd wie er allemaal op het beleefplein en de inspiratiemarkt staan? Ook dat overzicht vind je (onderaan) op de aanmeldpagina. 

Inschrijflink met onderaan het workshop programma:

https://brainporteindhoven.com/nl/evenementen/kennisfestival-onderwijs-technologie

Rechtstreeks naar het volledige programma:

Kennisfestival Onderwijs & Technologie 2024 (brainporteindhoven.com)