De Bank gaat -tijdelijk- open en zoekt initiatieven en projecten om samen waarde mee te creëren

Organisaties, Creatieven en Makers, Kom waarde met ons creëren!

In het voormalig hoofdkantoor van ABN Amro aan de Wal 15 midden in het centrum van Eindhoven zal onder leiding van GIAP de komende maanden geëxperimenteerd worden met het creëren van waarde. Voordat het pand tegen de vlakte gaat, mogen wij ons experiment los laten. Wij willen op een toegankelijke manier cultuur en al zijn aanverwanten loslaten in dit gebouw.

Hiervoor zijn we op zoek naar initiatieven, projecten, ideeën, shows en mogelijkheden om op zo veel mogelijk vlakken de inwoners van de stad (en omstreken) binnen te krijgen en te laten genieten van een bijzondere dag/ervaring.

Vanwege de tijdelijke aard van De Bank zullen wij onze visie voor komende projecten open houden, we willen dit project zo breed mogelijk profileren.

Éen voorwaarde is dat wij rekening houden met de buurt, om deze reden gaan we voorzichting omspringen met sluitingstijden en geluidsniveaus. Wij zoeken eerder een conferentie dan een clubnight, een dinner-show voor een concert, een expositie in plaats van een festival.

We beschikken bij De Bank over ongeveer 5 bruikbare ruimtes te weten:

Het Directiehuis ±400m2

De Werkvloer ±1000m2

De Eerste Verdieping ±800m2

De Bovenverdieping (met balkon, tweede verdieping) ±400m2

De Kluis (en evt Kelder) ±60/200m2

 

Vooralsnog hebben wij zelf 2/3 activiteiten gepland staan dus onze agenda is nog open voor ideeën met duratie van een uur tot een maand.

Onze activiteiten om een beeld te schetsen: Graduation presentatie van een Design Academy Eindhoven student, Drone Race & culture/CLUB (een combinatie van cultuur, expositie, design, performances, muziek, restaurant etc. tijdens DDW)

 

Makers van de stad, wij nodigen jullie bij deze uit, laten we waarde creëren! Heb je een plan? Contacteer ons dan via mail@giannijorissen.nl

 

Met vriendelijke groeten,

Gianni Jorissen & Patrick de Koning

06-20298504