Gratis Wijkvoorstelling ‘De monteur en het meisje’

De buitenvoorstelling ‘De monteur en het meisje’ van jeugdtheater Wildpark uit Eindhoven is dit voorjaar op verschillende scholen in Eindhoven te zien geweest voor groep 5 en 6. Dit in het kader van een superleuk scholenproject van Wonka Podia (een samenwerkingsverband van 6 podia in de regio Eindhoven). 
Na deze reeks van besloten schoolvoorstellingen krijgt nu in juli iedereen de kans om deze prachtvoorstelling gratis te bekijken!
In elke gemeente waar Wonka Podia actief is, is er één wijkvoorstelling. 
In Eindhoven is dat op dinsdag 11 juli 18:30 uur in Snelliushof, Woensel-West
 

Over de voorstelling
‘De monteur en het meisje’ (6+) is de eerste buiten jeugdtheatervoorstelling van Wildpark. Een theatervoorstelling met live muziek geïnspireerd op het met zilveren griffel bekroonde boek: Het Gelukkige Eiland door M. Törnqvist.

Met als decorstuk een Peugeot 205 zijn we getuige van de zoektocht van een dapper meisje dat op zoek is naar het eiland van geluk. Ze strandt met autopech langs de kant van de weg. Terwijl een uit het niets opdoemende monteur de rokende auto aan de praat probeert te krijgen, reist het meisje in haar kleurrijke fantasie af naar drie eilanden waar zij verschillende personages ontmoet; het eiland van diepe gedachten, het eiland van samen sterk en het eiland van altijd feest. En elk van deze eilanden lijken op het eerste oog wel het gelukkigste eiland te zijn, maar elk eiland heeft ook wel weer zijn nadelen. Want hoe zou het zijn als het altijd feest is? Of als je altijd alles samendoet? Of als je altijd met je neus in de boeken zit? En is het geluk niet dichterbij huis dan je denkt misschien?

Meer info over Wonka Podia vind je op https://www.wonkapodia.nl/nl