Stichting Leergeld kan Cultuurlessen voor kinderen betalen

Via de school en Cultuurstation maken kinderen kennis met verschillende cultuurprojecten zoals muziek, dans, schilderen, theater etc. Stichting Leergeld kan zich voorstellen dat een kind graag na deze kennismaking verder wil met muziekles of dansles of een van de andere mooie projecten. Helaas kunnen niet alle ouders dit voor hun kinderen betalen. Dan kan stichting Leergeld Eindhoven misschien helpen, zodat het kind toch mee kan doen.

Heeft het gezin een uitkering maar ook wanneer het inkomen hoger ligt zijn er wellicht mogelijkheden om gebruik te maken van de ondersteuning van Stichting Leergeld Eindhoven. Zij weten dat er veel werkende ouders met geldzorgen zijn. Het is afhankelijk van de gezinssamenstelling en eventuele bijzondere omstandigheden, bijvoorbeeld extra kosten door huur, ziekte of schulden, of het gezin in aanmerking komt.  Wij streven naar een oplossing op maat en zo kan het kind toch meedoen.

Voor meer informatie of het aanvragen van de vergoeding voor cultuur kunnen de ouders een mail sturen naar info@leergeldeindhoven.nl of bellen naar 040-2131141.

Op de diverse locaties/ scholen liggen ook folders van Stichting Leergeld zodat het gezin ook kan zien waarmee stichting Leergeld hen nog meer kan helpen behalve met cultuur.