Leve de koning stories

Dit jaar viert de koning zijn verjaardag in Eindhoven en natuurlijk gaat onze stad hem op verschillende manieren verrassen. CultuurStation doet dat samen met de jeugd met een superleuk en helemaal eigentijds project: Leve de Koning stories! o.a. in samenwerking met Dynamo Jeugdwerk. 

We nodigen kinderen en jongeren uit (de regio) Eindhoven uit om een korte videoboodschap voor onze koning te maken. Een filmpje waarin ze laten zien hoe ze tegen een koning aankijken of waarin ze onze jarige Willem-Alexander gewoon feliciteren. De filmpjes worden op Koningsdag vertoond op een speciale Eindhovense Koningsdag website en staan een week lang op het YouTube-kanaal van CultuurStation.  
 
We vragen jullie om via jullie kanalen en groepen onderstaande video te vertonen, zodat de kinderen en jongeren enthousiast mee willen doen met het project Leven de Koning stories! Er is een video voor kinderen tot 10 jaar en een voor de jeugd vanaf 10 jaar. Daarnaast vind je ook een instructiefilmpje waarin we precies uitleggen hoe je zo'n story kunt maken met de app Vlog Now (VN). Heel makkelijk, op elke telefoon of tablet. 
 
De kinderen die meedoen, kunnen hun stories gewoon thuis opnemen. Nog leuker is het wanneer dat op een plein of ontmoetingsplek gebeurt. Coronaproof uiteraard. CultuurStation komt daarvoor graag met een mobiele studio naar jullie toe. 
 
Wil je met kinderen en/of jongeren meedoen? Neem dan contact op met martijn.van.de.kerkhof@cultuurstation.nl. Naar hem stuur je ook alle opgenomen stories. 
 
Veel succes en vooral veel plezier!  

Update: Wegens groot succes is de agenda vol en kan de mobiele studio niet meer worden geboekt.