Online voorstelling waarin misschien dankjewel wordt gezegd

In deze voorstelling, die speciaal gemaakt wordt voor V.O. leerlingen vanaf 13 jaar, zijn we getuige van een venijnig spel tussen twee generaties. Het levert hilarische en pijnlijk herkenbare momenten op.

We ontmoeten een moeder en een dochter. Ze houden van elkaar. That’s for sure. Toch ging de moeder ineens heel erg haar emoties voelen. Dat heb je soms.  Ze schrijft een brief, want er moet haar iets van het hart. Natuurlijk had ze dit ook gewoon in een gesprek kunnen bespreken, maar meestal loopt dat dan toch uit op irritaties en met deuren slaan enzo, dus daarom leek het haar slim om te kiezen voor een andere vorm. Een brief dus. De dochter, die net aan haar beloofde gouden bergen begint, luistert aandachtig. 

‘De voorstelling waarin misschien dankjewel wordt gezegd,’ stelt brutaal de vraag of de jongere generatie niet alles te veel op een presenteerblaadje heeft gekregen.  De hele wereld is tenslotte keurig voor hen ingericht. Maar is het niet zo dat jullie, de volwassenen, ons in een wereld hebben laten opgroeien waarin ons voorgesteld wordt dat alles mogelijk is?  Waarin je voor 6 euro naar Londen kan vliegen en er geen grenzen zijn aan ons geluk?  Want wie is nou eigenlijk waar verantwoordelijk?  

Credits:

regie / concept: Lenneke Maas

Spel: Annemiek Nienhuis, Julia Hesdahl

Duur: 30-40 minuten

Speeltijd: april/ mei/ juni

 

De voorstelling is online. En er is mogelijkheid tot workshop gekoppeld aan de voorstelling en een online gesprek met de maker(s).

Voor meer informatie over de voorstelling of boekingen kunt u contact opnemen met Lenneke@wildpark.nu of Annemiek@wildpark.nu

 

WILDPARK is een jeugdtheatergezelschap in Eindhoven.

WILDPARK maakt theater in het hier en nu dat mogelijkheden toont maar ook een schop onder de kont geeft om in beweging te komen.

WILDPARK is een plek waar kinderen en jongeren opgroeien voor publiek onder leiding van professionele makers.