De inschrijving voor deelname aan Glow for Kids 2019 is gestart!

‘GLOW-gedierte’

Kijk! Een grote zwerm GLOW-gedierte! Ze krioelen, kriebelen, kruipen, klimmen, vliegen en fladderen in het rond. Ze hebben de mooiste vormen en kleuren én geven licht in het donker.

Schrijf jouw school snel in!

Dit jaar werken kinderen van Eindhovense basisscholen per school samen aan hun eigen troep fantasie insecten voor het Glow for Kids project. We dagen ze uit om creatief aan de slag te gaan met ijzerdraad en oude panty’s.
Samen vormen de presentaties van alle verschillende scholen tijdens GLOW één gloeiend geheel dat dit jaar op een binnen locatie getoond zal worden.

Het concept is eind vorig schooljaar getest op basisschool De Startbaan. Zo hebben we kunnen zien dat het een heel goed haalbaar project is en er in 3 lessen een betoverend resultaat is om te presenteren.
We hopen dat je (weer) meedoet en zo de kinderen, ouders en leerkrachten gezamenlijk festival GLOW in onze stad laat beleven!

Inschrijven vóór 30 augustus 2019!
Vanwege de beperkte presentatieruimte tijdens GLOW en de moeilijkheidsgraad vragen we dit jaar alleen de kinderen van de groepen 7 deel te nemen.
Je kunt jouw school inschrijven via dit digitale inschrijfformulier GLOW 2019 tot uiterlijk 30 augustus, maar er is maar plaats voor 27 scholen! Na toewijzing ontvang je een bevestiging.
Let op: alleen leerkrachten kunnen hun school inschrijven. Graag per school inschrijven en niet per klas.

Presentatie concept maandag 16 september 16:00-17:00 uur
Tijdens de presentatie op maandag 16 september legt kunstenares Keke van de Ven uit, hoe je stap voor stap met de kinderen aan de slag gaat en ontvang je de basismaterialen.
Meteen na deze presentatie kun je geïnspireerd aan de slag.