Step in the Arena KIDSBATTLE 2019

Ieder jaar gaat Dynamo Jeugdwerk aan de slag met de Kidsbattle! Hét evenement dat het graffitifestival Step In The Area inluidt.

Step In The Area is het jaarlijks terugkerend graffitifestival dat met zo'n 150 graffiti artiesten de Berenkuil in Eindhoven instapt, zodat deze weer in een nieuw, kleurrijk jasje gestoken kan worden. Iedereen die door de Berenkuil rijdt, fietst of loopt, vergaapt zich telkens weer aan de meesterwerken die daar op de muur gezet zijn. Verschillende stijlen, landen, mensen… En wat nou als jouw klas hier ook een meesterwerk tussen mag zetten?!

5 juni 2019 mochten ruim 200 kids van scholen uit heel Eindhoven weer hun talenten laten zien in de Berenkuil tijdens de Kidsbattle. Benieuwd naar hoe de werken zijn geworden, check dan nu snel onze aftermovie

Vanuit de regeling Cultuureducatie met Kwaliteit (CmK) kunnen de groepen 6 van de scholen die vanuit deze regeling werken met de Culturele Ladenkast Beeldend, gratis deelnemen aan dit evenement. Heb je dus zin om met je groep een prachtige creatie te maken in de Berenkuil, schrijf je dan snel in door een mail te sturen naar martijn.van.de.kerkhof@cultuurstation.nl. 

Andere klassen, die niet bezig zijn met CmK, zijn uiteraard ook van harte welkom! Voor meer informatie kun je mailen naar Dynamo, de inschrijvingen gaan via a.slegers@dynamo-eindhoven.nl.