Bezoek Taartrovers Film Festival met je klas! (31-10-2022)

In de herfstvakantie (26 t/m 30 oktober) staat Taartrovers Film Festival net als voorgaande jaren in Natlab met een programma vol inspirerende films voor jonge kinderen en hun (groot)ouders. Aansluitend is er op 31 oktober een scholenprogramma voor kleuters (groep 1 & 2) en voorscholen. Er zijn voorbereidende lessen en films voor op school, een fantastisch festivalbezoek en een lespakket na afloop.

Bij Taartrovers kijk je niet alleen film maar je gaat er ook zelf aan de slag in Taartrovers’ Lab, een kunstzinnig landschap met speelse installaties. Hier kunnen kinderen spelen, onderzoeken, maken en ontdekken. Alle zintuigen komen aan bod. 


Scholenprogramma met drie onderdelen
Het scholenprogramma bestaat uit drie onderdelen:
1. een voorbereidend programma op school
2. een bezoek aan het festival met de hele klas
3. én een Taartroverstas met online programma voor verdieping na afloop.

Films
We draaien spannende, grappige en ontroerende films. Wat ze gemeen hebben is dat ze met veel liefde en aandacht gemaakt zijn. En dat zie je. De films van Taartrovers zijn niet alleen prachtig om te zien maar zijn op maat gemaakt voor jonge kinderen: ze sluiten naadloos aan op hun belevingswereld en laten hen met andere ogen kijken naar de wereld om hun heen.

Taartrovers Lab
Bij Taartrovers kijk je niet alleen film, kinderen mogen ook zelf aan de slag in het Lab. Ze vinden er installaties waarmee ze al hun zintuigen kunnen inzetten.
Ga op onderzoek uit, kijk, maak en speel!

Algemene informatie:
Kosten: Deelname kost €7,50 per leerling.
Opgeven: Stuur een mail naar educatie@natlab.nl met in de onderwerpsregel ‘Scholenprogramma Taartrovers Filmfestival’ of bel met Rica (educatiemedewerker Natlab) via 0628176414. 

De schoolvoorstellingen zijn op 31 oktober. Geef bij het boeken de voorkeur voor een tijdsslot op:
Tijdssloten:
09.15 – 11.30 uur
10.30 – 12.40 uur
11.30 – 14.00 uur