Leve de Koning stories!

Op 27 april viert onze koning samen met de hele koninklijke familie zijn verjaardag in Eindhoven! Graag nodigen we de Eindhovense kinderen en jongeren uit om bij te dragen aan het feest door het opnemen en delen van een eigen LEVE DE KONING STORY!

Kinderen en jongeren maken zelf een story. Een kort filmpje (max 45 sec) opgenomen met de telefoon of tablet via de gratis app VN (vlognow), thuis, op school of ergens anders. Ze kunnen de koning daarin feliciteren en een wens uitspreken. Maar ze kunnen ook laten zien en horen wat ze zelf zouden doen als ze de koning(in) zouden zijn!

Om kinderen en jongeren, maar ook hun docenten, begeleiders en ouders te ondersteunen, is er een tutorial online gezet.
We komen ook graag met onze mobiele studio naar je toe, om de kinderen en jongeren de gelegenheid te bieden het professioneel te filmen. 
Het uploaden vindt plaats vóór 20 april en moet uiteraard met toestemming van de verzorgers van de kinderen en jongeren gebeuren. CultuurStation bekijkt of alle stories voldoen aan de fatsoensnormen en stuurt ze door naar een online-platform waarop ze op Koningsdag te zien zijn. Een aantal daarvan wordt ook in de TV- uitzending getoond. Het zou geweldig zijn als er veel filmpjes van onze Eindhovense jeugd te zien zijn.

Wil je meer weten over dit project of hoe je je filmpje kunt insturen, kijk dan op www.cultuurstation.nl/koningsdag-2021/