Gratis leerlingenbezoek DDW 2019

Het is helemaal niet ingewikkeld om met leerlingen vo de Dutch Design Week te bezoeken: er zijn veel gratis, laagdrempelige locaties en presentaties die de moeite waard zijn. Katja Lucas van de DDW heeft die speciaal voor ons uit het programma gefilterd. Je kunt de tips downloaden op onze website. Ze zijn gerangschikt naar Area, zoals de DDW de gebieden in de stad noemt. Op de DDW website vind je alle informatie bij onze tips.


DDW tour voor vmbo

Op dinsdag 22 oktober bent u van harte welkom in het Videolab op Strijp-S om met uw leerlingen deel te nemen aan een introductie van 30 min. over Design & Dutch Design Week 2019, gepresenteerd door een van de mensen achter de DDW!
Aansluitend ontvangt u van CultuurStation het lijstje met leuke tips voor presentaties en ontwerpers, om die direct met uw leerlingen te bezoeken. Alle tips zijn op loopafstand van het Videolab (op Strijp-S) en voor docenten en leerlingen uit regio Eindhoven geheel gratis!
Aanmelden kan tot 4 oktober 2019 via dit formulier.

Tickets voor onbeperkte toegang

Wil je dat jouw leerlingen (vanaf 12 jaar) 9 dagen lang onbeperkt toegang hebben tot de DDW , bestel dan tickets. Tot 18 september 2019 kun je met extra korting Early Bird tickets kopen. Met studentenkorting komt dat op € 13,- per leerling. Maar dan moet je dus snel zijn!
Na 18 september kun je tickets met reguliere studentenkorting bestellen à €16,- per leerling, via dit formulier, of mail rechtstreeks naar de DDW: tickets@dutchdesignfoundation.com.
Tegoed van de Cultuurkaart dat je tijdelijk bij CultuurStation hebt gestald kan uiteraard ook ingezet worden. Mail daarvoor naar Lincey Aspers, onze cultuurcoach vo.