Voorstellingen

CultuurStation selecteert prachtige voorstellingen die een impuls geven aan de ontwikkeling van het receptief vermogen van leerlingen. We volgen het landelijke aanbod, bezoeken presentatiedagen en try-outs. Zo kunnen we elk jaar mooi en divers aanbod samenstellen van educatieve en artistieke waarde. De gezelschappen ontwikkelen vaak lesmateriaal voor leerkrachten om de leerlingen voor te bereiden op de voorstelling, of om achteraf te reflecteren.

Aanbod voor alle leerjaren

Voor iedere leeftijdsgroep zijn verschillende theater-, dans- en muziekvoorstellingen geselecteerd van gerenommeerde gezelschappen.

Speellocatie

Afhankelijk van de soort voorstelling en/of de voorwaarden van het gezelschap, kan de voorstelling op school of in het theater worden gespeeld.

Busvervoer (optioneel)

Eventueel busvervoer naar het theater is voor rekening van de school en kan met korting via CultuurStation aangevraagd worden. De kosten bedragen € 180 per bus voor 50 personen (tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden).

Evaluatie

Om de programmering van de schoolvoorstellingen zoveel mogelijk af te stemmen op de vraag van de school en te matchen met de behoeftes van de leerlingen, stellen wij het zeer op prijs als je de voorstellingen evalueert. Via deze link kun je jullie ervaringen met ons delen.