Maker Faire daagt je uit: Maak met je klas een knotsgek voertuig voor de Crazy Parade!

Spreek de creativiteit van je leerlingen aan, maak gebruik van techniek en maak met je klas een verrassend voertuig voor de Crazy Parade!
De Eindhoven Crazy Parade is een feestelijke optocht van zelfgemaakte knotsgekke voertuigen uit de wijde omgeving. De toer begint en eindigt bij het Klokgebouw op Strijp-S. Het is onderdeel van de Eindhoven Maker Faire die plaatsvindt op 28 en 29 september 2019. Kom zeker kijken, of nog beter.. doe mee met je eigen gekke voertuig!

De leerlingen mogen zelf met hun voertuig rijden tijdens de optocht, maar jullie mogen er ook voor kiezen om alleen een voertuig te maken. De organisatie van de Maker Faire zorgt er dan voor dat jullie voertuig meerijdt. Een leuk project aan het begin van het schooljaar!
Ga je de uitdaging aan? Meld je hier aan.

Lees voor meer informatie de bijlage en/of kijk voor meer informatie op de website.
Heb je vragen? Neem contact op met Renate van Maasakkers van CultuurStation.

Praktisch:
Je kunt het voertuig zelf komen brengen naar de Maker Faire, maar in overleg is het ook mogelijk dat de organisatie van de Maker Faire het ophaalt.
Op aanvraag is er een vergoeding van €150,00 voor materiaal beschikbaar. Je moet daarvoor wel een plan inleveren, zodat ze ook zeker weten dat jullie mee gaan doen.
De organisatie van de Maker Faire kan bemiddelen met een vakdocent mocht je op school meer begeleiding willen bij het maakproces.
De organisatie van de parade tijdens de Maker Faire ligt geheel in handen van de organisatie van de Maker Faire.