Laat je leerlingen muziek ervaren!

Ook in schooljaar 2019-2020 is philharmonie zuidnederland er weer voor jou en je leerlingen!. Met mooie muziek, een groot orkest, bijzondere verhalen en fijne lessen om zelf te geven. Voel je welkom bij philharmonie zuidnederland, jouw orkest waar je tal van educatieprojecten kunt vinden.

Laat je inspireren door onze teaser

Wist je dat leerlingen in schooljaar 2019-2020 het hele symfonieorkest kunnen ontmoeten en kennis kunnen maken met instrumenten? De philharmonie zuidnederland speelt twee keer in het Muziekgebouw Eindhoven:

De Liefhebber (groep (4)-5-6)
Ontmoet een podium vol liefhebbers van muziek: een symfonieorkest, de buurman en de buurvrouw met haar instrumentpoppen. De mooiste orkestmuziek kleurt het spel van de acteurs, een persiflage op de stomme film. Voor je leerlingen is het een bijzondere les in de zaal of het theater waarbij ze alles leren over het orkest en de instrumenten! 
www.philharmoniezuidnederland.nl/deliefhebber
of
www.cultuurstation.nl/activiteiten/de-liefhebber

HeartBeat (groep 7-8) i.s.m. SALLY Dansgezelschap Maastricht
Ken jij dat? Je hoort muziek en plots ben je vrolijk, je voelt weer wat je diep vanbinnen wil, je danst! Beleef samen dit wervelend dansconcert met vijf dansers en een live orkest. Hier vindt iemand zijn hartslag terug door dans en muziek. En jij?
www.philharmoniezuidnederland.nl/heartbeatpo
of
www.cultuurstation.nl/activiteiten/heartbeat

Meer weten? Neem contact op met philharmonie zuidnederland!

Adeline van Campen
adeline.vancampen@philharmoniezuidnederland.nl
088 - 16 60 726