CKV-methode van Kunst uit het Vuistje komt naar het VMBO!

Goed nieuws: de CKV-methode van Kunst uit het Vuistje komt volgend jaar ook naar het VMBO!

Al twee jaar lang daagt Kunst uit het Vuistje havo/vwo-leerlingen uit om met eigen ogen te kijken naar kunst en cultuur. Vanaf volgend jaar kan ook het vmbo gebruik maken van deze digitale methode vol heldere opdrachten, scherpe vragen en interessante actuele onderwerpen. 

Alles staat in een overzichtelijke online lesomgeving die werkt op alle apparaten. Het speciaal ontworpen platform maakt het iedereen makkelijk: docenten hebben direct inzicht in het werk van hun leerlingen, en leerlingen houden altijd zicht op hun voortgang en gemaakte opdrachten.

Net als met de CKV-methode voor havo/vwo gaat Kunst uit het Vuistje van start met een stevige basis aan lessen. Je ontvangt elke maand nieuwe stof zodat de inhoud altijd lekker up-to-date blijft. En nog een voordeeltje van digitaal: de stof heeft treffend beeld-, geluid- en videomateriaal dat de lesonderwerpen direct toegankelijk en zichtbaar maakt.

Kunst uit het Vuistje viert het eerste jaar met een voordelige instapprijs van €8,90 per leerling. Omdat docenten al hard genoeg moeten werken mogen die gratis…

Meer weten of meedoen? Neem dan hier contact op met Kunst uit het Vuistje of kijk op de website van Kunst uit het Vuistje.