Kunstmenu

13 resultaten gevonden

Het Kunstmenu is bedoeld om kinderen in Eindhoven en de regio op een receptieve én actieve manier kennis te laten maken met verschillende kunstdisciplines, cultureel erfgoed en verschillende culturele instellingen. Door het Kunstmenu op te nemen in het schoolplan, voldoe je als school aan de kerndoelen van kunstzinnige oriëntatie en geef je invulling aan leerdoelen binnen de doorlopende leerlijn cultuureducatie van De Culturele Ladekast.
Elke leerling neemt per leerjaar deel aan een activiteit. Aan het eind van het Kunstmenu is de leerling bekend en vertrouwd met de kunsten in het algemeen en weten ze waar ze deze in Eindhoven kunnen voortzetten.

Kosten

Voor scholen uit Eindhoven bedragen de kosten voor het Kunstmenu € 8,50 per leerling per schooljaar en voor scholen uit de regio € 9,50 per leerling per schooljaar.

Kunstmenu op maat

Voor scholen uit het speciaal onderwijs en/of scholen die deelnemen aan de regeling Cultuureducatie met Kwaliteit, kunnen we een aangepast Kunstmenu samenstellen.

Inschrijven

Klik hier om direct in te schrijven voor een activiteit binnen het Kunstmenu. Documenten die horen bij deze inschrijving zijn de Inschrijfvoorwaarden Kunstmenu, de Spelregels Theaterbezoek en de Lesbrief Podiumkunsten

Hieronder staat het overzicht van alle activiteiten binnen het Kunstmenu die via CultuurStation worden aangeboden. Meer informatie over het Kunstmenu staat op de themapagina.