Koningsdag 2021

Leve de Koning stories!

Kinderen en jongeren maken zelf een story. Een kort filmpje (max 45 sec) opgenomen met de telefoon of tablet via de gratis app VN (vlognow), thuis, op school of ergens anders. Ze kunnen de koning daarin feliciteren en een wens uit te spreken. Maar ze kunnen ook laten zien en horen wat ze zelf zouden doen als ze de koning(in) zouden zijn!

Om kinderen en jongeren, maar ook hun docenten, begeleiders en ouders te ondersteunen, is er een tutorial online gezet.
We komen ook graag met onze mobiele studio naar je toe, om de kinderen en jongeren de gelegenheid te bieden het professioneel te filmen. 
Wil je dat we naar je toe komen, neem dan contact op met Martijn van de Kerkhof. (UPDATE:Wegens groot succes is de agenda gevuld en de mobiele studio niet meer te boeken.)

Aan de slag in de klas.... bekijk hier de lessuggestie.

Inzenden van het filmpje

Het uploaden vindt plaats vóór 20 april en moet uiteraard met toestemming van de verzorgers van de kinderen en jongeren gebeuren. CultuurStation bekijkt of alle stories voldoen aan de fatsoensnormen en stuurt ze door naar een online-platform waarop ze op Koningsdag te zien zijn. Een aantal daarvan wordt ook in de TV- uitzending getoond. Het zou geweldig zijn als er veel filmpjes van onze Eindhovense jeugd te zien zijn.

Zet in de naam van het filmbestand voor- en achternaam van de maker. Laat een van de ouders/verzorgers dit AVG-formulier invullen en stuur het filmpje en formulier via we-transfer naar martijn.van.de.kerkhof@cultuurstation.nl.

Nieuwsbrief Koningsdag 2021

Tutorial

Uitnodiging voor kinderen tot en met 10 jaar

Uitnodiging jongeren vanaf 11 jaar