Meet Me @ MU

Op woensdag 27 maart organiseert MU Play & Learn een inspirerende sessie voor en door het onderwijs. Maak kennis met MU als alternatief klaslokaal en laat je informeren over de mogelijkheden die MU Play & Learn jou en je collega’s, leerlingen en studenten biedt.

We verkennen de expositie Design Non Fiction. En we geven je handvatten mee om zelf je klas te begeleiden tijdens een bezoek aan MU. 

Over MeetMe@MU

Zelf je klas begeleiden tijdens een bezoek aan MU? Dat kan! We verzorgen bij elke expositie een rondleiding voor docenten die met hun klas naar MU willen komen. Tijdens deze rondleiding is er de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en tips te geven. Natuurlijk geeft MU alle informatie die nodig is om samen met je leerlingen de tentoonstelling te bezoeken. 

Kom je terug met je klas? Dan mogen de leerlingen gratis de expositie bezoeken en betalen jij en collega de reguliere entreeprijs voor volwassenen. Een kunstzinnige ontdekkingsreis voor jou en al je leerlingen voor 10 euro? Het kan bij MU! 


Voor wie docenten Primair Onderwijs, Voortgezet onderwijs en hoger onderwijs
Kosten docentenrondleiding gratis
Vooraf aanmelden via educatie@mu.nl

Voor docenten reserveren we bij elke opening een aantal plekken op de gastenlijst. Mail naar educatie@mu.nl om een plek op de gastenlijst te claimen.