Interdisciplinaire nascholing voor VO-docenten

Robot Love en ArtechLAB Amsterdam bieden een nascholing aan voor docenten in het voortgezet onderwijs. Deze interdisciplinaire bijeenkomst richt zich op de overlap van kunst, bèta en techniek in het onderwijs en gebruikt daarvoor de expositie Robot Love als inspiratie en atelier. 

Tijdens twee cursusdagen ontdek je als deelnemer het gebied van robotica en artificiële intelligentie en krijg je handvatten aangereikt hoe je met deze materie interdisciplinair onderwijs kunt ontwikkelen.

De training wordt inhoudelijk verzorgd door ArtechLAB Amsterdam, een onderzoekslab van de Breitner Academie, waar kunst-educatoren en kunstenaars zich laten inspireren door wetenschap en technologie. ArtechLAB richt zich op het ontwikkelen van inclusief onderwijs op het snijvlak van deze disciplines. Voor meer informatie over ArtechLAB klik hier.

Voorwaarden voor deelname: je bent werkzaam in het VO of je bent als kunsteducator gericht op het VO. Aan de training kunnen maximaal 35 personen deelnemen.

Data: vrijdag 9 en zaterdag 10 november.

NB van zaterdag 10 tot en met zondag 17 november is het bekende lichtkunstfestival GLOW in Eindhoven, dat naadloos aansluit op de thematiek van de training.