DDW22: rondleiding Manifestations

Manifestations is Art, Tech & Fun! 

Van 22 oktober tot en met 30 oktober is Manifestations het inspirerende middelpunt van kunst, design, innovatie en technologie. Niet alleen voor tech-experts en ingewijden: iedereen is hier welkom, van jong tot oud, om kennis te komen maken met de toekomst. 

Manifestations is goed gevuld met jong talent, lokaal talent en prikkelende projecten. Onze expositie belooft weer het meest spraakmakende onderdeel van DutchDesignWeek te worden. Manifestations opereert op het snijvlak van kunst & technologie en stelt je de vraag hoever techniek je wereld denken en handelen bepaalt. Het thema van dit jaar is Bubbels.

Manifestations 2022 is dit jaar weer op haar vertrouwde plek in het Veemgebouw op Strijp S. Een grote ruimte met goede ventilatiemogelijkheden. 

 

 

 

Rondleidingen 

We organiseren interessante rondleidingen door de expositie waardoor je meer te weten komt over de tentoongestelde werken en de drijfveren van de kunstenaars. We willen jullie graag inspireren en stof voor gesprek geven. Wij doen dat voor scholen, beroepsopleidingen en instellingen uit het sociaal domein. 

 

Omdat DDW in de herfstvakantie valt gaat Manifestations voor de rondleidingen ten behoeve van het onderwijs eerder open, tijdens onze sneak preview op 19, 20 en 21 oktober. 

De rondleiding duurt ongeveer 1 uur en we vragen een bijdrage van 5 euro per persoon. 
Als jullie budget dat niet toelaat is dat bespreekbaar, daar komen we wel uit.