1e CultuurBubbel: masterclass met netwerkborrel voor het vo

Met de CultuurBubbel wil CultuurStation docenten uit het voortgezet onderwijs in de regio Eindhoven, die een passie hebben voor kunst en cultuur, met elkaar in contact brengen én hen een korte masterclass aanbieden. We willen hen boeien met een frisse kijk op kunst- en cultuuronderwijs en in een ontspannen sfeer met elkaar verbinden.

Dat doen we door een paar keer per jaar een masterclass aan te bieden met een specifiek thema. Na de masterclass is er natuurlijk nog even tijd om onderling bij te praten, met een hapje en drankje.

De CultuurBubbel vindt plaats bij CultuurStation, in het Videolab op Strijp-S.

Het thema van de masterclass is deze eerste keer theater/regie. Veel scholen besteden al ruim aandacht aan talentontwikkeling. Theaterlessen nemen hier steeds vaker een grotere rol in. Laat je bij deze eerste masterclass ruim een uur meevoeren door een ervaren regisseuse die veel met jongeren werkt!

Je wordt door deze professional ontvangen in een open repetitie. Ervaar hoe je jongeren aan het spelen krijgt. Wat is theater maken met jongeren? Misschien loop je ergens tegenaan? Vanuit het werk reflecteren we samen.

Vul het aanmeldformulier in om je in te schrijven voor deze gratis bijeenkomst en vermeld meteen welke vragen jij zelf graag beantwoord zou zien of op welk onderwerp jij graag tijdens de volgende masterclass verdieping zou willen!