WORKSHOP Visagie / Grime / Bodypaint

Een knallende indruk maken, de ogen van iedereen op je gericht. Een paar jaar van je leeftijd af halen. Nou ja, net alsof dan, hè. Of misschien een totale make-over, gewoon om te verrassen. En dan naar de verbaasde en verwonderde gezichten kijken van je vrienden, vriendinnen of collega’s. Hier leer je alles voor thuis voor de spiegel. Met z’n allen tutten, maar dan echt: met een professioneel resultaat!

 

Beleving, plezier en talentontwikkeling

Workshops van Dynamo zijn altijd origineel, verrassend en gevarieerd. We zijn immers een podium voor beleving, plezier en talentontwikkeling. Waar jongeren en jong denkende mensen hun (soms onvermoede) talenten kunnen ontdekken, laten zien en ontwikkelen. Gewoon om plezierig bezig te zijn. Of om een leuke bezigheid te ontdekken. Of om met hun talent hun toekomst op te bouwen. Een bruisende plaats van inspiratie. 

Inhoud workshop

In de workshop Visagie werk je onder begeleiding van vakbekwame mensen met professionele make-up. De deelnemers kunnen zo het beste in henzelf naar boven halen, zonder dat ze er per se ‘opgemaakt’ uitzien. Via een vragenrondje bepalen we samen de precieze invulling van de workshop. Er is van alles mogelijk en uiteraard proberen we aan zo veel mogelijk wensen gehoor te geven. Deelnemers kunnen bijvoorbeeld leren hoe ze een mooie oogmake-up aanbrengen die aan het einde van de dag niet onder hun ogen hangt. Of ze gaan aan de gang met ‘smokey eyes’ en mooi te tekenen wenkbrauwen. Ook het aanbrengen van extreme make-up is mogelijk. Dat trekt gegarandeerd de aandacht op een feestje. In de workshop krijgt iedereen persoonlijke tips over gezichtsvorm, huid, bij de ogen passende kleuren en zo meer.

 

Sociaal ondernemen

De workshopdocenten zijn talentvolle en gepassioneerde jongeren die we zelf opleiden samen met Fontys Hogescholen. Zo kunnen ze hun talent doorgeven aan anderen. Met het afnemen van workshops bij Dynamo geeft u uiting aan uw sociale betrokkenheid. Het biedt jongeren immers kansen zich verder te ontwikkelen. 

Leerdoelen

Creërend
Receptief
Reflectief

Doelgroep

PO
VO

Programmalijn

Beeldend/Design/Erfgoed/Kunst en Technologie (PO)

Disciplines

Beeldend
Mode

21ste eeuwse vaardigheden

Creativiteit

Data

In overleg