POPband 1.0 (samenspelworkshop)

POPBAND (samenspel workshop)

 

‘Rolling Stones, Kings of Leon & Kensington, move over!’

 

Leer je klasgenoten beter kennen door een workshop ‘Popband’ bij POPEI. Vandaag ben jij zelf de popster. Wat komt er allemaal kijken bij een band en hoe zorg je ervoor dat je samen overtuigend op het podium staat?  De workshopdocenten van POPEI staan voor je klaar om deze geheimen aan je te verklappen.

Wat ga je doen:
Bij POPEI wordt de klas verdeelt over verschillende bandcoaches. Met jouw groep en coach krijg je de basis over het spelen in een band en ga je samen aan de slag. Hoe klinkt jouw instrument, wat kan je er allemaal mee, hoe klinken jullie samen en zouden jullie samen al een nummer kunnen maken? Aan het eind van de dag geef je een knallende presentatie op het POPEI-podium waar jullie samen in de spotlight staan.

Onze docenten: POPEI kiest hiervoor muzikanten met een hart voor educatie. Zij zijn de zaaiers van dat eerste zaadje dat gepland zal worden. Zij werken vanuit een grote behoefte om muziek te delen en te ontdekken. Hierin zijn zij altijd op zoek om een link te maken met het onderwijs en de veranderende wereld om hen heen. Nieuwsgierigheid, enthousiasme en creativiteit zijn hierin de drijfveren. POPEI biedt onderdak voor deze vakkundige en eigenwijze docenten.

Wilt u graag meer weten over educatie bij POPEI of u wilt uw klas inschrijven voor een van de workshops? Neem dan contact met ons op! workshops@popei.nl

Leerdoelen

Creërend
Reflectief

Doelgroep

PO

Programmalijn

Muziek/Dans/Theater/Literatuur (PO)

Disciplines

Muziek

21ste eeuwse vaardigheden

Creativiteit
Probleemoplosvaardigheden
Samenwerken

Data