CMK

Drie - MAAS theater/dans

Een theatervoorstelling over de bijzondere onderlinge band van broers en over anders zijn.

De vierjarige drieling Jonas, Johan en Jacob loopt weg van huis. De oudste is zeventien dagen te vroeg geboren, heeft een paar ‘losse draadjes’ in zijn hoofd en moet naar een speciale school. De broertjes willen bij elkaar blijven en uit protest gaan ze op reis naar oom Kees in Groningen, waar ze vast met z’n drieën mogen wonen. Onderweg beleven ze het ene avontuur na het andere. Ze kibbelen, hebben honger, vechten met koeienvlaaien en missen hun ouders. Een theatervoorstelling over de bijzondere onderlinge band van broers en over anders zijn.

 

Bij deelname vanuit aanbod Regeling CmK wordt er door het gezelschap een voorbereidendereflectie workshop in de klas gegeven.
Ben jij weleens weggelopen? Waar zou je dan naartoe lopen? En welke avonturen maak je mee onderweg? Samen met de leerlingen gaan we op een filosofische wegloopreis. Onderweg maken we avonturen mee, zingen we De paden op, de lanen in, maken we onze eigen loopchoreografie en fantaseren we over weggaan en weer thuis komen. Deze workshop wordt in de klas gegeven (60 minuten).

 

Leerdoelen

Receptief

Doelgroep

PO
SBO

Programmalijn

Muziek/Dans/Drama/Literatuur (PO)

Disciplines

Theater

Data

27 september 2018