De Reizende Circuswagen

De klassieke, gerestaureerde circus-clownswagen 'Pipowagen' zorgt voor het perfecte decor, waarmee Arno Huibers zijn theaterprogramma naar buiten brengt.
Tezamen met de verdere entourage, zoals het pistekleed, sierhekjes, zitbanken en eventueel licht, wordt u een kleurrijke blikvanger geboden. 

 

Van glimlach tot schaterlach…

De clown waarmee Arno Huibers zich presenteert ontroert door zijn subtiele humor in al zijn eenvoud. In de Italiaanse pers wordt hij omschreven als ‘clown van de poëzie’, in Frankrijk als ‘clown de la Lune’ en in Duitsland als ‘mime-clown met grote klasse’ en ‘rijp voor Roncalli’. 

Een belangrijke rol in de voorstelling speelt musicus en clown Paul van der Heijden. Hij tracht orde in de chaos te scheppen maar wordt er zelf onderdeel van evenals het publiek, dat op creatieve wijze in het spel met de clown betrokken raakt.

Muziek, pantomime en (levend) poppenspel zijn onderdeel van dit clownstheater met internationale klasse.

Op het speelvlak staat een groot kado. Voor het kan worden uitgepakt zijn we heel wat grappen verder met een levende bezem, rondmeppende pop en niet te stoppen muziekdoosjes. We geven u graag deze clowns kado.

In overleg met u wordt de tijdsduur bepaald. Zo kan gevarieerd worden bij een en dezelfde prijs met 1 voorstelling van 60 minuten, of 2 x 40 minuten of 3 x 25 minuten. De voorstelling kenmerkt zich door haar visuele karakter en is daardoor in de meest uiteenlopende situaties geschikt: van dorpsplein, schoolplein tot internationaal theaterfestival. 

Leerdoelen

Receptief

Doelgroep

PO
SBO

Programmalijn

Muziek/Dans/Drama/Literatuur (PO)

Disciplines

Cultureel erfgoed
Muziek
Overige
Theater

21ste eeuwse vaardigheden

Creativiteit
Probleemoplosvaardigheden
Samenwerken

Data

tussen 30 april en 30 september